Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinformation

06 FEB 2021 14:19
2020 har varit en utmaning för många och så även för Almunge JSK. Detta är en kort sammanfattning av vad Styrelsen har gjort och planerar för 2021.

  • Skapad: 06 FEB 2021 14:19

Föreningen kunde, av förklarliga skäl, inte genomföra årsmötet våren 2020 och beslut fattades att flytta fram årsmötet till 2021 och genomföra två årsmöten vid ett tillfälle. Detta har även inneburit att avgående styrelsemedlemmar inte kunnat ställa sina platser till förfogande dock har 2019 års styrelse fortsatt i samma konstellation.

Beaktande rådande situation är det tyvärr svårt att planera för föreningens aktiviteter så som öppethållande, skjutprogram samt genomförandet av ett årsmöte även 2021. Styrelsen diskuterar löpande hur och när detta kan genomföras och vår förhoppning är att det blir lite lättnader i restriktionerna till våren. För årsmötet har vi har tittat på digitala lösningar dock finns risken att alla inte kan närvara således har vi beslutat att inte arbeta vidare med en sådan lösning.

För att kunna genomföra vår verksamhet är vår utmaning antal personer som vistas på samma plats och att personer håller avstånd. Vi har kunnat genomföra uthyrningar av banorna till mindre grupper vilket vi kommer fortsätta med. Det är dock av yttersta vikt att de som hyr banorna samt funktionärer följer de restriktioner som finns avseende totalt antal personer, distans, renlighet etc.

Styrelsen kommer sammanträda på nytt i början av februari 2021 för att bland annat diskutera hur verksamheten kan genomföras baserat på hur situationen ser ut då.

Tidigare år har vi skickat ut annan information i samband med fakturan för medlemskap, detta kommer vi inte göra i år. Information och dokument kommer istället publiceras på hemsidan www.almungejsk.se.

Medlemsfakturor kommer i vanlig ordning skickas ut under våren, även om vi inte har allmänt öppethållande har ni som medlemmar möjligheten att använda banorna.   

Styrelsen

Skribent: Calle Gilljam
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Almunge JSK - Skyttesport
C/o Per Håkansson, Skolgatan 3, lgh 1401
75312 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018421513
E-post: sekreterare@almungej...

Se all info