Hoppa till sidans innehåll

Nu har de förnyade tillstånden kommit!

24 AUG 2020 19:53
Det är med stor glädje vi kan meddela att Kvarnmyra skjutbanor har fått förnyade tillstånd och åter kan öppna från och med 26 augusti. Vi vill tacka er medlemmar som varit med och arbetat med att justera banorna så att de nya tillstånden kunde ges.

  • Uppdaterad: 24 AUG 2020 19:53

Notera att 300 m och 100 m är fortfarande avstängda på grund av att kulfånget inte uppfyller SäkB och får således inte användas.

 Vi kommer inte ha något allmänt öppethållande utan enbart uthyrningar, detta med anledning av bullerrisken då vi har en förväntad hög användning av älgbanan och vi måste ta hänsyn till de som bor i närområdet. Kontakta respektive uthyrningsansvarig per bana om ni vill boka tid men ta i beaktande att det finns få lediga tider i närtid då vi fått flytta fram tidigare bokningar.

 

Vi vill även uppmärksamma er medlemmar och besökare att läsa de nya skjutbaneinstruktionerna som är uppsatta vid respektive bana, de är A3 skyltar med röd ram. Det har nämligen skett ett par förändringar, dels när det gäller tillåtna skjuttider, tillåtna vapen/kalibrar samt säkerhetsföreskrifter. Det är viktigt för er och andras säkerhet att dessa följs.

 

Varmt välkomna önskar Almunge JSK

Nya Skjutbaneinstruktion

Kvarnmyra

Baninstruktion Viltmål 50m

Baninstruktion Viltmål 80m

Baninstruktion Inskjutning 80m

Baninstruktion Jägarexamen lerduva

Baninstruktion Korthåll 50 m

Baninstruktion Nordisk trap

Baninstruktion Skeet & C-sporting

Skribent: Calle Gilljam
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Almunge JSK - Skyttesport
C/o Per Håkansson, Skolgatan 3, lgh 1401
75312 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018421513
E-post: sekreterare@almungej...

Se all info