SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Almunge Jaktskytteklubb
Fotboll
Tack för ett trevligt 2023!
2023-12-21 20:03

Då vi står på tröskeln till julafton och infriandet av ett nytt år vill vi önska alla våra medlemmar samt ni andra som besöker oss på Kvarnmyra skjutbanor en riktig god jul och ett gott nytt år!

Det har varit ett roligt år där skytteverksamheten verkligen tagit ny fart efter Covid-19 begränsningarna och vi hoppas att 2024 kommer bli mist lika rolig.

För 2024 kan vi redan avslöja att vi avser fortsätta med +65 skyttet samt öppethållandet av .22 banan för skytteträning på gris och mini-älg så som vi gjort i år. Datum kommer bland annat publiceras på hemsidan under slutet av mars, början av april.
 

Vi vill även informera om att i och med det nya medlemsregistret kommer medlemmar aviseras via mail och appen om 2024 års medlemsavgift. Har ni frågor om, eller är tveksamma om mailet ni fått är från oss, kontakta vår kassör på kassor@almungejsk.se.

 

God jul, gott nytt år och fortsatt skitjakt!
/// Almunge JSK