SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Almunge Jaktskytteklubb
Fotboll
Bli medlem i Almunge Jaktskytteklubb
Bli medlem
Välkommen till Almunge Jaktskytteklubb.

Vi är håller till vid Kvarnmyra skjutbanor beläget mellan Länna och Almunge strax öster om Uppsala. Hos oss finner ni flera olika typer av skytteformer för både träning, utbildning och tävling.

 

Vår förening grundades i juni 1964 och under 60- och 70-talet anlades flertalet av de banor som vi nyttjar än i dag. Vårt mål och syfte är detsamma som vid starten 1964, att verka för en god jaktvård och träning i skytte. Att träna skytte ger både säkrare skott och minskar risken för olyckor.

 

Öppethållande, aktiviteter och tävlingar 2023 >>>

 

Vi som förening är medlemmar i både Svenska Sportskytteförbundet (SKF) och Svenska Jägarförbundet (SjF). För tävlingsskytte tillämpar vi således SKFs vapenpolicy och genom att vara medlem i SjF genomför vi både teoretiska och praktiska prov för Jägarexamen.

 

Finn mer om våra olika verksamheter i menyerna ovan så som information om våra banor, jägarexamen, +65 skytte och tävlingar.

Jägarexamen pratiskaprov under oktober
2023-08-11 13:47

Jägarexamen prov följande datum under september

 

1 oktober kl 13:00

 

29 oktober  kl 12:00

 

Anmälnings länk  Anmälan

 

 

Det kommer att gå att skriva teriorprovet  de datum också

Äntligen augusti! Dags för skytteträning inför kommande jakt-höst och vinter!
2023-08-01 17:31

Skyddsjakten i spannmålet lämnar vi snart bakom oss och förbereder för höstens jaktäventyr!

 

Närmast i tid kommer vi ha Björnpasset den 6 augusti mellan klockan 9-16. För medlemmar ingår Björnpasset i medlemskapet, för andra än medlemmar är priset 100 kr.

 

För träning och märkesskytte, älgbanan kommer ha öppet lördagar och söndagar kl 9-12 under augusti fram till 7 oktober. Notera att söndagsöppet startar 20 augusti fram till 1 oktober.

 

Under tiden älgbanan är öppen på lördagar kommer vi även ha öppet 50m bana för .22 skytte på mini-älg /gris. Passa på att kombinera skytteträningen, .22 är ett utmärkt komplement till mängdträningen.

 

Skjutprogram 2023 >>>

 

Björnpasset 2023 >>>   |   Facebook - Björnpasset

 

Varm välkomna

Äntligen, nu är vår nya hemsida tillgänglig!
2023-06-19 13:44
Vid årsskiftet stängdes vår tidigare hemsideplattform ner och vi har arbetat med att hitta en ny leverantör som kan förse vår förening med fler funktioner än tidigare. Det slutade med att vi valde SportAdmin som leverantör då de både tillhandahåller en hemsideplattform, MedlemsApp med bland annat digitalt medlemskort samt ett smidigare sätt att hantera registrering av nya medlemmar och betalning av medlemsavgiften.
 

 

Den nya hemsidan, jämfört med den förra, innehåller lite mer information om vår verksamheter. Vi har till exempel lagt till länkar regler för olika skyttegrenar och länkat till YouTube där det finns instruktionsvideos. är det någon information som ni tycker saknas och som borde vara på hemsidan, skicka bara ett meddelande till oss så löser vid det.

 

Lite senare nu under sommaren kommer vi även att släppa vår medlemsapp och digitalt medlemskort. 

Bli medlem
Nyheter från våra grupper