SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Almunge Jaktskytteklubb
Fotboll
Ett nytt år och med våren på tröskeln
2024-03-15 09:21

Då börjar vi så smått vakna till liv efter vinterdvalan och påbörjat planering för 2024.

 

Som medlemmar har ni kanske märkt att det ramlat in ett mejl om medlemsavgift, detta är det nya sättet i stället för tidigare pappersfaktura och betalning kan göras via Swish eller kontokort. Har ni inte fått ett mejl om medlemsavgift eller fått ett mejl om betalning från oss som ser konstigt ut, kontakta kassor@almungejsk.se

 

Vi arbetar för fullt med bland annat schemat för 2024 och den kommer finnas tillgänglig i början av april. Redan nu kan vi avslöja att bland annat +65 skyttet fortsätter, Interjakt kommer ha sin sedvanliga utställning på våren samt en stor grej är att föreningen fyller 60 år i år.

 

Närmast i tid är det kommande årsmötet i mitten av april, medlemmar som betalt medlemsavgift kommer få en kallelse till årsmötet via SportAdmin och årsmöteshandlingar kommer kunna begäras ut via sekreterare@almungejsk.se.

 

Vi planerar även för en arbetsdag på skjutbanan lördagen den 4 maj. Dels behöver vi mer grus till kulfången på skjutbanan, som minst behöver inskjutning- och älgbanans kulfång åtgärdas. Det finns även en del elinstallationer som behöver åtgärdas, grävarbeten med mera. Mer information om vad vi behöver medlemmars hjälp med kommer under april.