SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Almunge Jaktskytteklubb
Fotboll
Då så, då drar vi igång säsongen 2024!
2024-04-20 19:30
Ordförande Carl-Henrik (Calle) Gilljam

I sedvanlig ordning så startar vi igång skytteverksamheten veckan efter årsmötet. Årets schema för öppethållanden och aktiviteter finner ni på denna länk, alternativt om ni vill ladda ner den som PDF via denna länk.

 

Tack till er som dök upp vid årsmötet, det var en hel del förslag som beslutades, bland annat uppdateringen av föreningens stadgar samt att det tillkommit en ny styrelsesuppleant, Emma Pettersson. Ett stort tack till Thomas Nilsson som varit suppleant i många år samt ett stort välkomnande till Emma. Årsmöteshandlingarna kommer finnas tillgängliga på förfrågan till sekreterare@almungejsk.se från och med 2 maj.

 

Närmast i tid, skjutbanorna öppnar nu på onsdag 24/4 kl. 18. Utöver det är det en arbetsdag inplanerat den första helgen i maj och helgen efter det kommer Interjakt till Kvarnmyra med flera av deras leverantörer. Förra årets utställning bjöd på mycket sol och skytte och vi hoppas att det blir minst lika bra även i år.

 

Varmt välkomna till säsongen 2024!

 

Carl-Henrik (Calle) Gilljam
Ordförande Almunge JSK