SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Almunge Jaktskytteklubb
Fotboll

Föreningen grundades den 22 juni 1964 för att skapa en sammanslutning av jägare från olika jaktlag från trakten, att öka kunskap om viltvård och skytte:

 

”Uppgift skall vara, att verka för en god jaktvård samt träning i jaktskytte”.

 

Almunge JSK är en ideell förening och vår verksamhet finns primärt till för föreningens medlemmar. Medlemsavgiften går till att delvis täcka de kostnader som finns för drift och underhåll av skjutbanorna, både praktiskt och administrativt. 

 

En av många fördelar med att vara medlem är att man omfattas av föreningens försäkring vid skytteverksamhet, lägre priser vid skytte samt att man bidrar till föreningens och skjutbanornas framtid. 

 

För 2023 beslutades det bland annat att inträdesavgiften skulle tas bort samt att personer om 25 år eller yngre betalar endast halva medlemsavgiften. För 2023 är medlemsavgifterna:

  • Personer över 25 år: 400 kr
  • Personer 25 år eller yngre: 200 kr

Ansök om medlemskap här >>>

Det beslutades även att gå över till SportAdmin för medlemshantering vilket möjliggör bland annat ett digitalt medlemskort i SportAdmin appen. I MedlemsAppen hittar du bland annat träningar, kallelser, utmärkelser, mailutskick, nyheter, erbjudanden och annan information som vi lagt upp. 

 

SportAdmin medlemsapp