SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Almunge Jaktskytteklubb
Fotboll
Almunge JSK hedersmedlemmar
4. Sören Gustafsson

Hedersmedlemmar är medlemmar har på olika vis exceptionellt bidragit till föreningens grundande, dess utveckling eller på annat vis varit en person med passion och glöd för föreningens verksamhet. Tyvärr har några redan hunnit gå ur tiden men vi är stolta, glada och uppskattar både det som de bidragit med likväl de hedersmedlemmar som än idag fortsätter att ge energi till föreningen.

 1. Erik Nordström
 2. Börje Kjellberg
 3. Bernt Persson
 4. Sören Gustafsson
Statut Hedersmedlem

Enligt föreningens stadgar §10 kan medlem efter förslag från styrelsen av årsmöte utses till hedersmedlem och är därefter avgiftsbefriad. En Hedersmedlem är en medlemskategori och titel.

Statut Hedersmedlem är vår dokumenterade praxis om förutsättningarna i att utses till hedersmedlem vilket är beslutat vid föreningens årsmöte 2024.

 

Det är viktigt att det inte går inflation i utdelningen av Hedersmedlemskap och att Hedersmedlemskap utses rättvist och objektivt, på givna grunder och förutsättningar, med klara argument och med ett långsiktigt tänk.

 

Hedersmedlem

En Hedersmedlem är en person som på ett förtjänstfullt och särskilt berömvärt sätt under en längre tid enastående verkat för att ha främjat Almunge Jaktskytteklubbs syften och utveckling.

Ledord och kriterier som minst ska användas vid bedömningen av nominerade kandidater är:

 1. Medlemskapstid i föreningen, minst 10 år.
 2. Typ av ideellt engagemang i föreningen som är positivt avvikande till majoriteten (förtjänstfullt och särskilt berömvärt).
 3. Inverkan på föreningens medlemmar (främjat Almunge Jaktskytteklubbs syften och utveckling).
 4. Extraordinära insatser för föreningsverksamheten (främjat Almunge Jaktskytteklubbs syften och utveckling).

Nominering

 • Nominering kan lämnas av både styrelsen och föreningens medlemmar.
 • En nominering ska innehålla en motivering som argumenterar för varför en person uppfyller kriterier och ledord för att tillförordnas titeln Hedersmedlem. 
 • Det är viktigt att jämföra motiveringar till utdelandet av Hedersmedlemskap bakåt i tiden för att få en jämn nivå på kriterierna för Hedersmedlemskap.
 • Förslag på nomineringar från medlemmar lämnas till styrelsen via epost: sekreterare@almungejsk.se